Italiaans Gevulde Schnitzels

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de schnitzels met peper en zout aan beide kanten. Besmeer de binnenkant met wat geperste knoflook. Doe daarop de blaadjes salie of de basilicum. Doe daarop een plak ham. Leg de tomatenplakjes en de mozzarellaplakjes daar weer bovenop. Klap de schnitzels dubbel en zet de buitenkanten vast met cocktailprikkers. Bak de schnitzels op een hoog vuur goudbruin aan beide kanten in wat olie. Laat ze daarna nog ongeveer een 15-20 min. nagaren op een lager vuur. Eet smakelijk!

Italiaans Gevulde Schnitzels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept