Scaloppe Con Vino Bianco

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees in heel dunne plakjes snijden. Door bloem wentelen. Overtollige bloem eraf schudden. Peterselie fijnknippen. Olie verhitten. Vlees in 3 min. goudbruin bakken. Uit pan nemen. Boven bakvet knoflook persen. Peterselie toevoegen. 2 min. zachtjes bakken. Witte wijn toevoegen. Al roerende aan de kook brengen. Vlees toevoegen. Met deksel op pan in 5 min. gaar stoven. Toevoegen: slagroom, zout en peper. Zonder deksel op pan 30 min. tegen de kook aan verwarmen.

Scaloppe Con Vino Bianco is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccoli met lambrusco en sjalot
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidenroomsaus
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Koude Opperdoezersoep met pancetta
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Martiniballetjes
25 min Snack
Bekijk recept