Gebakken Kippenlevertjes Met Zoete Ui En Pancetta

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en snijd ze in dunne plakjes. Verhit 20 gram boter met olijfolie in een zware koekenpan op matig vuur. Fruit de uien hierin ongeveer 5 minuten. Schep er de suikerdoor. Laat de uien met deksel op de pan in een half uur goudbruin worden en karameliseren. Bak de pancetta in wat vloeibare margarine krokant en voeg dit bij de uien. Maak op smaak met zout, peper en de salie. Bestrooi de droge kippenlevers met zout, peper en bestuif ze met bloem. Verhit 20 gram vloebare margarine in een koekenpan op middelhoog vuur. Doe de kippenlevertjes erbij en bak 2 minuten per kant, tot ze goudbruin maar van binnen rosé zijn. Schep ze over in de pan met uien en pancetta. Blus het achtergebleven bakvet met de balsamico-azijn en laat 1 minuut inkoken. Neem de pan van het vuur en roer er een scheutje vloeibare margarine doorheen totdat de saus glanst. Kook intussen de gnocchi volgens aanwijzing op de verpakking gaar. Schep de saus door het uien-kippenlevermengsel en serveer met de gnocchi. Garneer met nog wat blaadjes salie.

Gebakken Kippenlevertjes Met Zoete Ui En Pancetta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept