Pel de uien en snijd ze in dunne plakjes. Verhit 20 gram boter met olijfolie in een zware koekenpan op matig vuur. Fruit de uien hierin ongeveer 5 minuten. Schep er de suikerdoor. Laat de uien met deksel op de pan in een half uur goudbruin worden en karameliseren. Bak de pancetta in wat vloeibare margarine krokant en voeg dit bij de uien. Maak op smaak met zout, peper en de salie. Bestrooi de droge kippenlevers met zout, peper en bestuif ze met bloem. Verhit 20 gram vloebare margarine in een koekenpan op middelhoog vuur. Doe de kippenlevertjes erbij en bak 2 minuten per kant, tot ze goudbruin maar van binnen rosé zijn. Schep ze over in de pan met uien en pancetta. Blus het achtergebleven bakvet met de balsamico-azijn en laat 1 minuut inkoken. Neem de pan van het vuur en roer er een scheutje vloeibare margarine doorheen totdat de saus glanst. Kook intussen de gnocchi volgens aanwijzing op de verpakking gaar. Schep de saus door het uien-kippenlevermengsel en serveer met de gnocchi. Garneer met nog wat blaadjes salie.
Gebakken Kippenlevertjes Met Zoete Ui En Pancetta is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)