Bestrooi de kalfsfricandeau met peper en zout. Braad deze in de olijfolie rondom bruin in 5-10 minuten. Haal het vlees uit de pan. Snipper de ui en de knoflook, bak dit even aan in hetzelfde bakvet, laat het niet kleuren. Schil de bleekselderij, snijd deze in stukjes, schil de winterpeen en snijd in stukjes. Doe de bleekselderij en de wortel bij de ui. Doe de kippenbouillon, de witte wijn, wat tijm, laurier en rozemarijn en een blikje ansjovisfilets (laat deze eerst uitlekken) erbij en roer dit alles door elkaar. Doe dan het vlees er weer bij en laat dit ongeveer 40 minuten sudderen. Haal het vlees uit de pan en laat het afkoelen. Maak de tonijnmayonaise van 1 blikje tonijn (uitgelekt). Spoel de ansjovisfilets af en doe deze bij de tonijn in de kom. Voeg 1 eetlepel kappertjes, wat peterselie en mayonaise naar smaak toe en pureer dit tot een gladde massa. Breng het op smaak met wat citroensap zout en versgemalen zwarte peper. Bewaar de saus tot gebruik in de koelkast, saus moet goed koud zijn voor je deze opdient. Snijd het koude vlees in dunne plakken en leg ze dakpansgewijs op een grote platte schaal. Giet de saus erover en garneer met wat kappertjes.