Castoletto Di Ritello Con Rucola E Pomedori

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de koteletten plat,haal ze door de bloem,dan door de geklopte ei waar je wat zout aan hebt toegevoegd en dan door het paneermeel. verwarm in een grote koekepan 2 el olie en bak het vlees hierin. ontvel de tomaten,verwijder zaadjes en snij deze in blokjes. bak ze in een andere koekepan met 2 el olie. voeg de in reepejes gesneden rucola toe en een snufje zout. leg de koteletten op borden en schenk de tomaat rucola saus erover.

Castoletto Di Ritello Con Rucola E Pomedori is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pomedori Tomaten Tapenade
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Pomedori Basilicum Tapenade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
deense eiercake met gerookte paling
0 min
Bekijk recept
Deense eiercake met gerookte paling
0 min
Bekijk recept