Tagliatelle Met Zalm En Kappertjes

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan ruim water met beetje zout en olie aan de kook brengen, tagliatelle in ca. 8 minuten beetgaar koken. Intussen zalm in mooie stukjes verdelen. Limoen onder koud stromend water schoonboenen en met scherp mesje helft van schil dun afsnijden. Schil in heel dunne reepjes snijden. Limoen halveren, helft in dunne plakjes snijden. Prei wassen, schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. In steelpan 1 eetlepel boter smelten. Prei hierin ca. 1 minuut zachtjes bakken. Wijn en limoenschil toevoegen en ca. 3 minuten op halfhoog vuur iets laten inkoken. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken. Creme fraiche en kappertjes door wijn roeren en ca. 1 minuut verwarmen. Saus op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels limoensap. Van vuur af rest van boter in gedeelten door saus roeren.

Tagliatelle Met Zalm En Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept