Lasagne Met Vis

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de lasagnevellen in ruim kokend water met 1 eetlepel olijfolie 3 minuten. Schep ze uit de pan en leg ze naast elkaar op een schone theedoek. Breng 1 liter water met plakken citroen en het visbouillontablet aan de kook. Voeg de kabeljauw toe en laat deze in 3 minuten tegen de kook aan gaar worden. Schep de vis uit de pan. Maak de zalm schoon. Kruis de tomaten in en leg ze 1 minuut in kokend water. Ontvel ze en snijd ze in stukken. Smoor de tomaten in de boter met de witte wijn 10 minuten. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Roer de dille, slagroom, stukjes kabeljauw, zalm en garnalen voorzichtig door het tomatenmengsel. Vet de ovenschaal in. Beleg de bodem met lasagnevellen. Bestrijk deze met 1/5 deel van de creme fraiche en peper en zout en 1/3 deel van het vismengsel. Herhaal dit 3 keer en eindig met creme fraiche. Strooi de kaas erover en zet het gerecht 20 minuten in het midden van de oven.

Lasagne Met Vis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept