Pel de uien en snijd ze in dunne ringetjes. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Kook de ui, de wortel en de erwtjes elk apart met water en zout gaar. Laat de groenten elk apart uilekken. Breng de melk met de kruidenbouillon aan de kook. Los het aardappelmeel op in wat koud water en schenk dit al roerende bij de kokende melk. Laat de saus enkele minuten zachtjes koken. Roer de kaas door de saus en voeg de mosterd, peper en een snufje nootmuskaat toe. Verdeel de saus in 3 porties en roer door elke portie een groentesoort. Schep de helft van de wortelsaus in een ruime ovenschaal en verdeel enkele lasagnevellen erover, schep de helft van de uiensaus erover, vervolgens weer wat lasagnevellen, de helft van de doperwtjes-saus en weer wat lasgnevellen. Herhaal deze laagjes en eindig met de doperwtjessaus. strooi het paneermeel erover. Bak de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven (200 graden) in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Als het gerecht nog niet is afgekoeld kan een oventijd van ca. 30 min. voldoende zijn.
Lasagne Met 3 Groenten En Kaas is een recept van Smulweb.nl