Zoek
Perzikcarpaccio Met Amandelsabayon.
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 rijpe perziken,
2eierdooiers,
50gr.verkruimeld amandelspijs,
1dl.zoete witte wijn(bv.Vin Santo),
1dl.slagroom,
4 muntblaadjes. Voorbereiding Perziken halveren,pit verwijderen en in heel dunne plakjes snijden.Eierdooiers met amandelspijs en wijn loskloppen.Mengsel op pan heet water zetten(au bain marie)en luchtig kloppen tot het gaat binden.Sabayon koud kloppen en door slagroom spatelen. Bereidingswijze Perzikplakjes in een cirkel,dakpansgewijs op bord leggen.Sabayon erover schenken en met muntblaadje garneren. Serveertips Je kunt dit ook nog 2min.onder de grill zetten tot de sabayon mooi goudgeel gekleurd is. Bron Onb
Bereiding
Perzikplakjes in een cirkel,dakpansgewijs op bord leggen.Sabayon erover schenken en met muntblaadje garneren.
Perzikcarpaccio Met Amandelsabayon. is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken roze pomplemoes in amandelsabayon
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Perzikcarpaccio Met Amandelsabayon
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Perzikcarpaccio Met Amandelsabayon
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept