Pruimencreme Met Cantuccini

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Breng op een laag vuur pruimen met port en kaneelstokje aan de kook. Laat de pruimen afgedekt ca. 15 a 20 minuten zachtjes koken. 2 Sla intussen de slagroom stijf met vanille- en basterdsuiker en zet tot gebruik afgedekt in koelkast. 3 Laat de pruimen in het vocht afkoelen en verwijder dan het kaneelstokje. 4 Pureer de pruimen met vocht in de keukenmachine. Zeef vervolgens de pruimenpuree. 5 Schep de geslagen slagroom door pruimenpuree en zet de mousse afgedekt ca. 1 uur in koelkast. 6 Vul de garneerspuit met pruimencreme en spuit in elk glas een grote rozet.

Pruimencreme Met Cantuccini is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Minitiramisu met citroen en perzik
15 min Nagerecht
Bekijk recept