Tagliatelle Met Gehakt-champignonsaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in een wok en roerbak het gehakt rul. Pers het knoflookteentjes erboven uit en voeg de champignons toe. Roerbak het geheel ca. 2 minuten. Roer de pesto, tomatenpuree, gehaktdruiden, creme fraiche en zout en peper naar smaak door de saus en breng hem al roerend aan de kook. Laat de saus zachtjes 5 minuten koken. Kook intussen de pasta in ruim kokend water met een bouillon blokje beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Garneer met de basilcum

Tagliatelle Met Gehakt-champignonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept