Pasta Met Kabeljauw

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar en laat het uitlekken. kabeljauwfilet dep deze droog met keukenpapier. Bestrooi met zout en peper en snijd de vis in repen van circa 3 cm breed. Roer in een diep bord de kruiden door elkaar en wentel de repen vis erdoor, zodat het aan alle kanten bedekt is. Bewaar de overgebleven kruiden voor de saus. Verhit de boter in een koekenpan en bak de repen vis aan alle kanten in circa 5 minuten op een matige hittebron lichtbruine en gaar. Neem de vis uit de pan en houd deze warm onder aluminiumfolie. Schemk de Creme Fraiche - en eventueel een scheutje Noilly Prat - bij de achtergebleven bakboter. Breng alles al roerend aan de kook en breng de saus op smaak met zout, peper en de overgebleven tuinkruiden.

Pasta Met Kabeljauw is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept