Spinazie zachtjes laten ontdooien en met zout en peper op smaak brengen. Tagliatelle met wat zout beetgaar koken en afgieten (warm houden). Uien pellen en snipperen en glazig bakken in ca. 20 gr. boter. Voeg hier de gehakt aan toe en bak dit rul.Voeg hier het uitgeperste teentje knoflook aan toe. Laat de tomaten uitlekken (vang het sap op). Snijd de tomaten in grove stukken. Voeg met het sap toe aan het vlees. Verhitten tot het vocht smeuig is ingekookt. Breng het geheel op smaak met de mosterd, wat peper, zout en oregano. Smelt 30 gr boter in een steelpan, voeg hier de bloem aan toe en verhit kort. Voeg vervolgens de melk en de wijn toe en roer met een garde goed door, zodat er geen klontjes ontstaan. Breng het aan de kook en laat ca. 5 min. zachtjes koken. Voeg er de parmezaanse kaas aan toe en laat dit al roerend smelten. Breng op smaak met peper en nootmuskaat. In een beboterde ovenschaal na elkaar de helft van de tagliatelle, het gehakt de helft van de bechamelsaus, de spinazie en de rest van de tagliatelle leggen, met de rest van de saus overgieten en gladstrijken. De Goudse kaas er in plakken opleggen. De vorm op het rooster in de voorverwarmde oven (225 graden) schuiven en in ca. 30 minuten goudbruin bakken.
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)