Varkensoester Saltimbocca In Kaassaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit boter in een koekenpan en bak hier in de Varkensoester in ca. 8 minuten aan beide zijden rose en goudbruin. Breng ondertussen in een sauspan de witte wijn met de knoflook tegen de kook aan. Houd de wijn tegen de kook aan, voeg al roerende beetje bij beetje de kaas toe en blijf roeren tot er een glad mengsel ontstaat. Los in een kopje de maizena op in 2 eetlepels water en bind hiermee de kaassaus. Breng de kaassaus op smaak met zout en peper en houd de kaassaus warm. Leg het vlees in een ovenschaal, schep de warme kaassaus erover en gratineer dit onder de grill tot de saus licht gekleurd is.

Varkensoester Saltimbocca In Kaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Taglia En Portobellos<
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Bieslooksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept