Gefrituurde Bloemkoolroosjes

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bloemkool schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen. In een grote pan 2 l water met zout aan de kook brengen en hierin de bloemkoolroosjes 2 minuten blancheren. Laten schrikken onder koud water en laten uitlekken.In een grote pan of friteuse een ruime hoeveelheid olie verhitten. De bloemkoolroosjes met een vork door het deegpapje halen en knapperig frituren in de hete olie. Laten uitlekken op keukenpapier, bestrooien met peper en zout en direct serveren.

Gefrituurde Bloemkoolroosjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept