Romige Tagliatelle

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tagliatelle in pan met ruim kokend water en zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Tomaatjes in stukjes snijden. Roquefort grof verkruimelen. In wok of roerbakpan olie verhitten en ui en knoflook in ca. 3 minuten heel zachtjes glazig fruiten. Tomaatjes erdoor scheppen. Spinazie toevoegen en op hoog vuur al omscheppend in ca. 8 minuten laten ontdooien en heet laten worden, vocht laten verdampen. Op smaak brengen met zout en peper. In vergiet tagliatelle laten uitlekken. In apn van tagliatelle slankroom met helft van roquefort al roerend verwarmen tot egale saus. Tagliatelle erdoor scheppen en even doorwarmen. Tagliatelle met omhullende saus in borden scheppen. Spinazie erop scheppen. Rest van saus uit pan en rest van roquefort erover strooien.

Romige Tagliatelle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept