Champignons Met Een Italiaans Tintje

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter / olijfolie en laat de champignons hierin zo?n 5-10 minuten aan alle kanten goed gaar worden. Voeg de wijnazijn toe en laat het vocht inkoken. Schep het geheel regelmatig om zodat ze aan alle kanten de smaak opnemen. Maak ze op smaak met wat peper en zout en een klein beetje nootmuskaat. De saus: Ui fruiten in verhitte boter en er de tomatenpuree doorheen roeren. Om de saus te binden een eetlepel bloem toevoegen. Net zo lang roeren tot alle bloem is opgenomen en er dan geleidelijk de hete bouillon door roeren. Nog even laten pruttelen en de pan van het vuur halen als de room wordt toegevoegd. Giet de saus over de champignons. Strooi er nog wat verse basilicum of peterselie overheen.

Champignons Met Een Italiaans Tintje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Stamppot Met Een Oosters Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpansgerecht Met Grieks Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met een aziatsich tintje
0 min
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept