Ravioli Met Champigonsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Verhit 3 el olijfolie in de koekenpan en fruit de ui daarin. Laat de reepjes gesneden ham kort meestoven. Voeg er de champignons bij en laat dit kort fruiten. Bedruip met citroensap en blus met de witte wijn. Roer er de room en de boter door. Kruid met peper en zout en laat het vervolgens kort indikken. 2 Breng 2 dl water aan de kook; voeg er een theelepel zout en een eetlepel olijfolie aan toe. Doe er de ravioli bij en kook die beetgaar. Giet af in een vergiet, laat even uitlekken en doe in de voorverwarmde kom. Doe er de champignonsaus bij, bestrooi met peterselie en dien onmiddelijk op.

Ravioli Met Champigonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haasmedaillons met champigonsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept