Maak intussen de gehaktballetjes : Snijd de korstjes van het brood en week het 5 minuten in de melk. Knijp het brood uit. Hak de ui fijn. Klop het ei licht. Doe het gehakt in een kom en voeg de ui, peterselie, citroenrasp, ei, kaas en nootmuskaat toe en pers de knoflook erboven uit. Bestrooi het met zout en peper. Kneed het tot een goed mengsel. Maak, met natte handen, van 2 eetlepels gehaktmengsel een balletje en in totaal ca 16. Rol de balletjes even door de bloem. Zet een braadpan met 1 cm olie erin op matig vuur. Bak de balletjes in kleine hoeveelheden in 3 minuten aan alle kanten bruin. Roer de balletjes goed door de tomatensaus. Laat de met de deksel op de pan 30 minuten op laag vuur sudderen. Bestrooi de balletjes met peterselie en maak het af met parmenzaanse kaas.
Italiaanse Gehaktballetjes is een recept van Smulweb.nl