Tagliatelle Met Romige Knoflookgarnalen

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok 3 el olie verhitten. Garnalen met knoflookpasta ca. 3 minuten op hoog vuur bakken, dan 2 el sherry toevoegen. Tomaten en creme fraiche door garnalen roeren en saus door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Van rest van olie en sherry dressing roeren en door sla mengen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Garnalensaus erover scheppen. Salade erbij serveren.

Tagliatelle Met Romige Knoflookgarnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knoflookgarnalen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ross Dobson's Thaise knoflookgarnalen
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflookgarnalen met pepertjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept