Thee-ijs Met Rumrozijnen

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de slagroom lobbig en klop deze door de creme. Zeef de theemelk en roer deze samen met de rum door de creme. Schep de creme in een vriesvaste schaal en zet deze eerst 1 uur in het vriesvak van -20?C. Klop de creme dan elk half uur door tot deze helemaal bevroren is. Of maak het ijs in een sorbetiere of roomijsmachine. Wel intussen de rozijnen in de rumsiroop.

Thee-ijs Met Rumrozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

appelcake met rumrozijnen en citroenslagroom
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas-kokoscake Met Rumrozijnen
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Vanilletoetje Met Rumrozijnen
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Schwabische appeltaart
95 min Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Green energy
10 min
Bekijk recept