Avocadoijs

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Draai het vruchtvlees van de avocado samen met het sinaasappelsap, de suiker, 2 theelepels van de citroenrasp en 2,5 eetlepels van het citroensap in de keukenmachine tot een gladde creme. Klop de helft van de slagroom lobbig en spatel het door de avocadocreme. Schep dit in een vriesvaste schaal en zet deze een half uur in het vriesvak van ? 20?C. Klop de rest van de slagroom lobbig en spatel dit door de creme. Zet deze terug in het vriesvak en laat de creme in ca. 6 uur bevriezen. Of maak het ijs in een sorbetiere of roomijsmachine. Verkruimel de wafels. Klop 125 ml slagroom met de suiker stijf.

Avocadoijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker