La Gubana

0
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het deeg uit tot een rechthoek met een deegroller en verspreid de vulling in een strook in het midden van het deeg en vouw de zijden over de vulling. Rol het deeg op tot een spiraalvorm. Leg de vorm op een vochtig gemaakte ovenplaat en bestrijk de oppervlakte met het eigeel en bestrooi hem met poedersuiker. Bak de taart 45 minuten op 200 graden Celcius en laat hem afkoelen. Snijd hem in parten, doop de stukken naar believen in de Slivowitz, Grappa of witte zoete wijn.

La Gubana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gubana
30-60 min -
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept