Bruschetta Al Pomodore

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het stokbrood in sneetjes. Rooster ze op een bakplaat onder een hete grill aan beide kanten goudbruin. Pel en snipper de sjalot. Roer in een kommetje de sjalot met de tomatenpuree, 1 eetl.olie en de oregano door elkaar. Pers de knoflook uit boven de rest van de olie. Snijd de olijven in plakjes. Bestrijk de geroosterde sneetjes brood eerst met de knoflookolie en vervolgens met het tomatenmengsel. Strooi er wat zout en royaal peper boven. Verdeel de olijfplakjes erover. Verwarm de bruschetta′s nog even onder de hete grill.

Bruschetta Al Pomodore is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenmarinade
Bijgerecht
Bekijk recept
Toscaanse varkensrolletjes met pasta pomodore
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse varkensrolletjes met pasta pomodore
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept