Genuese Saus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het ansjovisje schoon, week het broodkruim in de wijnazijn, ontpit de olijven en stamp ze met de overige ingredienten, echter zonder olijfolie en citroen, in een vijzel goed fijn en roer ze grondig door elkaar tot een gelijkmatig mengsel. Pers de halve citroen uit en giet het sap er bij, voeg de olijfolie toe en roer beide door het mengsel tot een saus, die gebruikt kan worden bij gekookte vis.

Genuese Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept