Zwarte Bessensaus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de gewassen en geriste bessen en de gewassen blaadjes op met 2 eetlepels water, de azijn, piment, kaneel en foelie. Laat het geheel aan de kook komen en kook het zachtjes 15 minuten met het deksel op de pan tot de bessen gaar zijn. Laat alles in de pan afkoelen tot lauw en verwijder dan de blaadjes. Roer de vruchten stuk en breng de saus op smaak met honing.

Zwarte Bessensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met bessensaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-kokoswentelteefjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenolijven
65 min-
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept