Koude Vistaart

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de vis met een schuimspaan uit de pan en verdeel de filets in kleine stukjes. Knijp de gelatine goed uit en los de blaadjes al roerende op in 2 eetlepels hete visbouillon. Roer in een kom de Yogonaise, de kaas, 1 eetlepels bieslook, de dille en het gelatinemengsel door elkaar. Schep de visstukjes erdoor en breng het geheel op smaak met zout en peper. Verdeel dit over de koekjesbodem en laat de taart in de koeklkast in ca. 1 uur opstijven. Snijd de tomaatjes in vieren. Druk de rest van het bieslook tegen de zijkant van de taart. Garneer met de tomaatjes en eventueel toefjes dille.

Koude Vistaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei met tuinerwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-vistaart
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept