Uien-Knoflooktaart Met Camembert En Gorgonzola

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In koekenpan olie verhitten. Bak hierin heel even de spekreepjes. Neem ze uit pan en voeg de uienringen, de peper en de knoflook toe. Bak het mengsel tot de uien goudgeel zijn. Voeg de spekreepjes toe en laat het mengsel afkoelen.Bekleed een ingevette quichvorm ( lage ovenschotel kan ook )met de bladerdeegplakjes en prik er wat gaatjes in. Klop de eieren los met de room, zout en verse gemalen peper en schep er de in blokjes gesneden gorgonzola door. Verdeel het uienmengsel over het deeg en giet het ei/roommengsel erover. Bak de taart in de oven in ong 45 min. goudbruin. Snijd de camembert in repen en leg deze op de taart en laat deze nog ong. 5 min. meebakken. Laat de taart een beetje afkoelen en smullen maar!!

Uien-Knoflooktaart Met Camembert En Gorgonzola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept