Snijd de konijnenfilets in dunne plakken en leg deze, elkaar overlappend op plasticfolie. Bestrooi het vlees met peper en zout. Neem de farce uit de koelkast en vul een spuitzak hiermee. Spuit een strook op de plak en rol het geheel op. Wikkel de rol in plasticfolie en laat de rol in enkele uren in de koelkast opstijven en wat steviger worden. Neem de rol vervolgens uit de koelkast, verwijder het folie en wikkel de rol stevig in een stukje varkensnet. Leg de rol in de koelkast tot de verder bereiding. Braad de gevulde konijn in hete boter gaar en rondom bruin in circa 20 minuten en laat het vlees, gewikkeld in aluminiumfolie, even rusten. Bak de in stukken gesneden shii-take in de helft van de hete olie even aan. Hak de sjalot. Fruit de sjalot in de resterende (kwart) olie, voeg de raapstelen toe en stoof de raapstelen enkele minuten. Breng de raapstelen op smaak met balsamico-azijn, peper en zout. Verwarm de saus en klop er eventueel klontjes koude boter door. Maak met behulp van een ring rondjes raapstelen op de warme borden en stapel hier de in plakjes gesneden gevulde konijn op. Strooi hier de shii-take over en schep de saus rond het gerecht.
Gevulde Konijnfilet Op Een Bedje Van Raapstelen Met Eigen Ju is een recept van Smulweb.nl