Salade Van Kreeft Met Rode Paprika

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vocht zeven en in laten koken tot er nog ongeveer eenderde over is. De witlofblaadjes los snijden en in dunne reepjes snijden. De paprika eveneens in lange dunne repen snijden. De bieslook in staafjes van circa 3 centimeter snijden. De knoflook pellen en de teentjes in dunne plakjes snijden, de kern verwijderen. De knoflookplakjes in hete olie goudbruin bakken. Het kreeftenvlees van de staart middendoor snijden, de darm verwijderen en in 6 minuten in de jus verder gaar laten worden. Het vlees uit de scharen op het laatste moment mee verwarmen. Wat van de kreeftenjus door de vinaigrette kloppen. In het midden van voorverwarmde borden de halve kreeftenstaarten en vlees uit de scharen leggen en de witlof, paprika en bieslook hier omheen schikken. De vinaigrette over het gerecht sprenkelen en de knoflookchips op het kreeftenvlees leggen.

Salade Van Kreeft Met Rode Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept