Hachee Zo Als Mijn Moeder Dat Maakte!

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de uien of snijd in plakjes. Smelt de boter of vet van jus en laat hierin de uien goudgeel fruiten en al het vocht verdampen. Voeg de uien en de achtergebleven boter de bloem en dit onder goed roeren gelijkmatig bruin worden, Doe er al roerend, bij beetjes 5 dl bouillon of verdunde jus bij en verder iets suiker, een laurierblad en enkele kruidnagels, Schenk de azijn erbij en laat in deze saus de vleesrest op laag vuur ongeveer 1 uur stoven tot ze mals zijn geworden. Verwijder de kruiden en breng de hachee zo nodig verder op smaak mat wat zout en peper ,soja en/of worcestersaus,

Hachee Zo Als Mijn Moeder Dat Maakte! is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met salie, kleine crumbles met veenbessen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pachamanca uit de Andes in Peru
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Feest Lunches Voor Dreumes En Peuter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept