Zet het brood 10 minuten onder ruim koud water weg. Knijp het dan zo droog mogelijk uit en maak het fijn. Kneed het brood, gehakt, zout, peper en nootmuskaat tot een samen- hangende massa en vorm daarvan stevige rollen rond de stukken kaas. Zorg ervoor dat de kaas geheel door gehakt omgeven is en maak tot slot met iets natgemaakte handen de vleeslaag glad. Rol het gehakt door paneermeel en leg het enige uren in de koelkast om op te stijven. Bak de gehaktrollen in in 20 minuten in de margarine gaar, met het deksel schuin op de pan. Leg ze dan op een warm bord en maak de jus af met even meegebak- ken bloem, weinig water, paprikapoeder, tomatenpuree en worcestersaus. Halveer de prei in de lengte en snijd het in stukken van 3 cm. Doe de donkergroene delen weg. Was de prei goed en kook het in weinig water met zout in 8 minuten gaar. Schuif de groente naar een kant van de pan en bind het kooknat met een papje van aardappelmeel en water. Breng de prei op smaak met azijn, peper en zout.