Pastechi2

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui,knoflook,paprika,tomaat en puree in een beetje boter Voeg daarna het op smaak gemaakte gehakt toe en bak dit bruin. Roer vervolgens de rozijnen,kappertjes,olijven en worcestersaus toe en laat dit even sudderen. Voor een pittige smaak wat pepersaus toevoegen. Deeg: de bloem,boter,zout en suiker en bakpoeder mengen tot er een kruimelige massa ontstaat. Voeg 6 el koud water toe en kneed het tot een samenhangend deeg.Laat dit een uurtje rusten. Rol het deeg uit en snijd 30 rondjes uit het deeg.Leg op ieder rondje wat van de vulling. Smeer de randen in met water dichtvouwen en goed aandrukken. Bak de pastechi gaar en lichtbruin in de hete olie.

Pastechi2 is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastechi uit Curaçao gebakken in olie
2 uur-
Bekijk recept
Ziltige zeesalade met amandelmayonaise
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Indische Pasteitjes, Pastechi
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pastechi uit Curaçao gebakken in olie
2 uur-
Bekijk recept
Ziltige zeesalade met amandelmayonaise
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Indische Pasteitjes, Pastechi
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept