Rundvlees In Ketjapsaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de blokjes vlees met wat zout en peper. Verhit de olie in een pan en bak hierin de blokjes vlees rondom mooi bruin. Voeg de kleingesneden uien en de uitgeperste teentjes knoflook toe en bak deze onder voortdurend omscheppen 2 min. mee. Voeg het water, de ketjap en de suiker toe. Breng het geheel aan de kook. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat alles 1,5 uur zachtjes sudderen tot het vlees gaar is. Haal het deksel van de pan af, draai de hittebron wat hoger en laat het gerecht nog 15 min. flink doorkoken tot de saus gedeeltelijk is ingekookt.

Rundvlees In Ketjapsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept
Saté van rundergehakt
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderfilet in honing-ketjapsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaucijzen in ketjapsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept