Pikante Spareribs

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de krabbetjes een kwartiertje op temperatuur komen. Pel en snipper de ui. Verhit 1 eetlepel olie in een pan en fruit de ui zachtjes glazig. Voeg de tomatenketchup met de azijn, de bruine suiker, worchestersauce, hot peppersauce en mosterd toe en laat het gheel circa 5 minuten sudderen tot een dikke saus ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bestrijk de krabbetjes met olie en leg ze op het barbecuerooster zo′n 15 cm boven het gloeiende houtskoolvuur. Rooster de krabbetjes in circa 45 minuten tot een uur goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig en bestrijk dan de bovenkant met de pittige saus.

Pikante Spareribs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept