Char Siew Chinees Gerookt Spek

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Na 2 dagen haal je het uit de koelkast en dept het vlees droog. Giet de marinade in een schaaltje en breng dit aan de kook, voeg honing of stroop hieraan toe. Rook het spek 15-20 min. en maak het gaar in de oven of met een indirekt vuur op de bbq. Regelmatig met het Char Siew glazuur bestrijken. Als je de zwoerd goed gedroogt word dan kan deze onder de gril of op direkt vuur (bbq) krokant worden gebakken, maar let op laat het niet te hard gaan.

Char Siew Chinees Gerookt Spek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crispy speklapjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Char Siu (rood Chinees buikspek)
2 uur-
Bekijk recept
Steamed buns met char siu varkensvlees
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Char Siu
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept