Gents Stoofvlees

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Doe de uien en het bier bij het vlees en voeg de kruiden toe. -Besmeer het brood met mosterd en leg die op het vlees. -Doe het deksel op de pan en laat minstens anderhalf uur rustig sudderen onder gesloten deksel. -Schil intussen de appelen, verwijder het klokhuis en doe het vruchtvlees in een pan. -Doe er de suiker, het citroensap en de wijn bij en laat rustig loskoken. -Doe de appelen vervolgens in een blender en parfumeer met calvados. -Snijd dikke plakjes uit de zoete ui en laat goudbruin bakken in boter. -Meng de mosterd met de gebroken pijnboompitjes, de uitjes, de augurkjes en de peterselie tot een Vlaamse pesto. -Beleg hier de toastjes mee.

Gents Stoofvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gents stoofvlees
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gents Stoofvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept