Abrikozen-monchoutaart

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maal de koekjes fijn in de keukenmachine. - Voeg de amandelpasta toe en maak er een deegbal van. - Bekleed het bakblik met een stuk bakpapier, zo dat het over de randen heen komt. - verdeel het deeg over de bodem en de zijkanten van het cakeblik. - Klop de roomkaas los met het ei en 2/3 van de abrikozen. Doe de gedroogde abrikozen erbij en mix het kort erdoor. Er moeten nog stukjes abrikoos zichtbaar zijn. - Giet het mengsel in het cakeblik. - Leg voorzichtig op de bovenkant de achtergehouden abrikozen. - Bak de cake af in 40 minuten op 160 graden.

Abrikozen-monchoutaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Monchoutaart met roomboter
145 min- Nagerecht
Bekijk recept
MonChoutaart van Jacolien
20 min Gebak
Bekijk recept
Mini monchoutaart
30 min + 3 uur wachten -
Bekijk recept
Monchoutaart met appel en kaneel
30 min Gebak
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept