Porkolt

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Reuzel of olie verhitten vlees rondom bruinbakken. Vlees uit de pan nemen en paprika′s even fruiten tomatenpuree toevoegen en warm laten worden.Paprika poeder er overheen en azijn er over gieten. Vlees terug doen en 1 liter kokendwater toervoegenknoflook tomaat karwij, z/p over vlees doen. met gesloten deksel 1 uur laten stoven. als er te veel vocht verlies is extra lepel warm water toevoegen.

Porkolt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pörkölt met rode paprika
30 min-
Bekijk recept
Porkolt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash (porkolt)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Pörkölt met rode paprika
30 min-
Bekijk recept
Porkolt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash (porkolt)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept