Hongaarse Goulash

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uienb fruiten in boter, Pan van het vuur halen en paprikapoeder toevoegen, Pan op het vuur en vlees toevoegen. Goed dichtschroeien. Gesneden tomaten, pepers en paprika toevoegen, evenals bouillonblokje, paprikacreme, zout en bloem toevoegen. Ondertussen de rijst koken. Ongeveer 1 en een half uur laten sudderen. Als laatste potje creme fraiche toevoegen.

Hongaarse Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept