Snijd de vleesvervanger in blokjes van 3 cm en kruid het met knoflook en gember. Laat het 20 minuten inwerken op de vleesvervanger. Voeg dan water toe tot net boven de vleesvervanger en kook het ca. 10 minuten. Laat het daarna uitlekken en bewaar het vocht. Bak de vleesvervanger in de ghee of boter tot het mooi bruin is aan het oppervlak. Voeg de kruiden en yoghurt toe en bak het geheel tot de yoghurt is opgenomen en de pan bijna droog is. Voeg spinazie, amandelmeel, nootmuskaat en 2 dl kookvocht van de vleesvervanger toe. Laat het geheel ca. 8 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan. Roer tot slot de room erdoor en verhit alles langzaam.
Curry Van Vleesvervanger Met Spinazie is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)