Schnitzel Van Forel Met Spek En Noedels.

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De plakjes spek op een bakplaat leggen en in een oven op 70 ? laten drogen (zo′n 2 uur). Behoud vier plakjes voor de garnering en vermaal de andere reepjes in de keukenrobot. Paneer de forel aan beide zijden met de vermalen spek. Bak de vis kort aan in hete olijfolie. Plaats de pan 10 min op 170 ? in de oven. De knoflook fijnsnijden en de groenten (behalve tomaat)in reepjes en staafjes snijden. De lenteui in ringetjes snijden. Dit alles fruiten in olie. De witte wijn en de fond toevoegen, aan de kook brengen en op zacht vuur 10 min laten sudderen. De tomaten pellen en in blokjes snijden. Dit even laten meesudderen. De groenten uit de pan scheppen en het kookvocht zeven. Deze saus met de room laten indikken. De noedels koken volgend de aanwijzingen op de verpakking. De citroen schillen en in partjes verdelen. Deze partjes gedurende 2 min laten blancheren in water. In het midden van een bord een hoopje noedels plaatsen. Daarop 2 filets schikken en rondom de groenten verdelen. bedruppelen met de saus. Versier met de citroen en de reepjes spek.

Schnitzel Van Forel Met Spek En Noedels. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept