- Bereid de rookworst volgens de gebruiksaanwijzing.
- Pel en snipper de ui.
- Laat de zuurkool uitlekken.
- Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij de appel in stukjes.
- Verhit de helft van de boter in een pan en fruit de ui ca. 2 minuten.
- Voeg de zuurkool toe en bak het mengsel ca. 4 minuten op een laag vuur.
- Voeg de appel toe en laat het geheel ca. 10 minuten afgedekt smoren.
- Roer de creme fraiche en de mosterd door de zuurkool. Breng het op smaak met zout en peper.
- Verhit in een koekenpan de rest van de boter en roer de honing erdoor.
- Serveer de worst op de zuurkool en schenk de honingjus erover.
- Verwijder de aluminiumfolie en snij de aardappels in 4 parten. Bestrooi ze met zout en peper.
- Serveer de aardappels bij de zuurkool."},"recipeYield":"4 "}