Maak de noga door de suiker beetje voor beetje te caramelliseren. Als alles suiker is gesmolten en ze de juiste kleur heeft voeg dan de gesmolten boter en amandelschaafsel toe. OP een beboterde bakplaat storten en laten afkoelen. Met een deegroller fijnrollen. Bewaren in een goed afsluitbaar blik anders wordt de noga zacht. Sla de eiwitten zo stijf mogelijk op met de helft van de suiker en roer de rest van de suiker met maizena op het laatste moment er onder door. Spuit op een beboterde en met bloembestoven bakplaat ronde plakjes van 7 cm. Bak ze bij 125 graden met de deur een stukje open tot ze gaar en droog zijn. Zet de oven dan uit en laat ze met de deur open nadrogen. Neem ze van de bakplaat en bewaar ze op een droge plek. Klop de slagroon met de vanillesuiker en poedersuiker stijf. Leg een plakje schuim neer en spuit hierop een rozet slagroom en leg hierop ondersteboven het 2de plakje schuim. Maskeer rondom en bovenop mer slagroom. Neem nu het gebakje tussen duim en wijsvinger en rol de zijkant door de gebroken noga. Spuit op de bovenkant een grote rozet slagroom en garneer het met een chocoladedecoratie.