Bak het Rundergehakt Snel Rul en bruin en voeg de gesneden uien toe en bak mee en dan de Oyster-Worcestershire-en vissaus erbij en bak weer even mee. Doe dan de gesneden champignons erbij en bak even goed aan en doe even de deksel op de braadpan en laat even gaar worden. Je kunt er eventueel een scheutje bouillon bij doen om te laten sudderen.Eventjes maar hoor want dit is snel gebeurd. Giet nu alles in de vergiet die klaarstaat met een grote opvangbak eronder. Laat even goed uitlekken. Doe ondertussen de Klont Boter in de pan en laat zachtjes smelten en maak van de poeder(champignoncremesoep) en de hete boullion een mooie gladde rou. Als je een grote hoeveelheid Rou hebt doe je het mengsel champignon/gehakt erbij en roer dit alles goed door elkaar en voeg zoveel sojaroom toe als je zelf nodig vind/ veel is lekkerder natuurlijk. Dan als laatste doe je de flinke scheut witte wijn erbij en klaar is de Ragout.
Oudjaarrecept Champignon-Gehaktragout is een recept van Smulweb.nl