Bestrooi de konijnfilet met peper en zout. Verhit de olijfolie in een pan en bak de filets gaar. Meng de filets met ei en room in een keukenrobot tot een farce. Breng op smaak met peper en zout. Snij de paddestoelen in dunne reepjes en bak ze in de verhitte notenolie. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Zet de paddestoelen en de aardappelen even aan de kant. Meng de creme fraiche met peper en zout. Laat ondertussen de gelatine- blaadjes weken in koud water. Breng 0,5 dl water aan de kook en voeg daar de gelatine aan toe, tot die opgelost is. Meng de gelatine met de farce, de aardappeltjes en de champignons. Schep alles in een vorm. Laat de ontstane terrine drie uur opstijven. Was de sla uit en verdeel de blaadjes over vier borden. Maak de terrine voorzichtig los uit de vorm. Snij de terrine in dunne plakjes en leg er twee op elk bord. Giet voorzichtig een kleine hoeveelheid creme fraiche rond de terrine. Garneer het gerecht eventueel met tomaat en komkommer.