KRUIDENBOUILLON

4
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de tuinkruiden en snij de grove stengels een paar keer door. Snij de ui en de wortel in kleine stukjes. Verhit de olie in de soeppan en fruit op matig vuur de verse kruiden, ui en wortel. Zorg dat het niet kleurt. Giet er 1 liter water bij en voeg de overige ingredienten toe. Laat het geheel met een deksel op de pan langzaam aan de kook komen en laat dit een uurtje trekken. Zeef hierna de bouillon door een puntzeef met passeerdoek erin.

KRUIDENBOUILLON is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept