Tete De Veau

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in stukken en kook het samen met de kruiden. Pak het vlees uit de braadpan en laat het afkoelen. Ontvel de tong, snijd de rest van het vlees klein.Laat het vocht inkoken dat het vanzelf bindt.Doe er zonodig wat gelatine bij. Roer de tomatenpuree en de kruiden (naar smaak) door het vocht,eventueel nog een scheutje madeira.En doe het vlees er weer bij. Snijd de eieren in de lengte door en de augurkjes,en laat de deze met de ragout op stijven.

Tete De Veau is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Jus De Veau
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Aillade De Veau
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Steak De Veau En Paillotes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blanquette de veau (kalfsvlees in romige saus)
0 min
Bekijk recept

Kaasplankje
5 min Nagerecht
Bekijk recept
tete de veau
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tête de Veau van Netty Engels
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tete De Veau
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept