Halloweenrecept Konijn Met Bockbier En Pruimen

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit boter en olie, bak hierin de konijnebillen rondom goudbruin aan. Voeg de uien toe en bak ze met vlees mee tot ze zacht zijn. Strooi er de bloem over, goed doorroeren en minimaal minuutje meebakken. Doe er rozemarijn, kruidnagelpoeder en naar smaak peper en zout bij; giet er 2 dl water bij en blijf goed roeren. Schenk dan het flesje bockbier rustig leeg in de pan en roer tot het niet meer bruist. Doe er de wildfond en laurierblaadjes bij en laat ca 1,5 uur zachtjes pruttelen op een laag vuurtje met de deksel schuin op de pan. Af en toe omroeren. Voeg na 1,5 uur de pruimen toe en laat nog ca 20 minuutjes stoven. Proef het geheel dan en maak zonodig op smaak met peper en zout.

Halloweenrecept Konijn Met Bockbier En Pruimen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept

Halloweenrecept Pompoensoep Met Feta En Munt
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Halloweenrecept Verse Pompoensoep
30-60 min -
Bekijk recept
Halloweenrecept Pompoensoep
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Halloweenrecept Pompoensoep Met Eendenborst En Notenolie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept