Vier borden voorverwarmen. Peterselie heel fijnhakken. In wok 1 eetlepel boter verhitten en spinazie in gedeelten toevoegen en al omscheppend laten slinken. Spinazie in vergiet laten uitlekken. Terugdoen in pan en helft van citroenschillen en 1 eetlepel rode-wijnsaus erdoor scheppen. Venkelsaus en rode wijnsaus opnieuw verwarmen. Van boter 40 gr. in klontjes snijden, over beide sauzen verdelen en erdoor kloppen. Sliptongetjes droogdeppen met keukenpapier. In koekenpan rest van boter verhitten en tongetjes mooi bruinbakken, halverwege keren. Zout en mosterdzaad erover strooien. Op warme borden in midden bedje van spinazie scheppen. Sliptongetjes ertegenaan leggen en bestrooien met rest van citroenschilletjes en peterselie.
Sliptongetjes Met Mosterdzaad Op Spinazie is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)